Företaget Windigo

Ludde_i_närbild_KSSS

Företaget SARL Windigo är registrerat i Frankrike (momsnummer FR 52414507947). Det ägs och drivs av Nils Ingvar Lundin, jur.kand. och tidigare informationsdirektör för Ericssonkoncernen och för Investor.  Vid konferenser ombord eller på land delar han  med sig av sina erfarenheter från ett antal kända krishanteringssituationer under stort medietryck.

Windigo har under drygt femton år arrangerat seglingar på franska Rivieran med Nils Ingvar Lundin som skeppare. Han har Fartygsbefäl VIII och Maskinbefäl VIII. Då har allt varit förberett för att kasta loss direkt när alla är ombord. För de som kommer ner för kort-semester under tre till fyra dagar är det värdefullt att slippa lägga tid på bunkring, genomgång av båt och andra förberedelser. Frukost och delikata luncher intas ombord och sedan blir det trevliga gastronomiska middagar på genuint provencalska restauranger.

Windigo har samarbeten med Hexavoile för båtuthyrning, Tenor Yachts för begagnade båtar och Hôtel Le Méditerranée  för boende i marinan invid stranden.  

Nils Ingvar Lundin är permanent bosatt i marinan i Hyères, där han även verkar som KSSS representant för den västra delen av Rivieran - Provence Côte d´Azur.